Wijndomein Erve Wisselink Achterhoek

Wijnhuis

Wijndomein Erve Wisselink
Erve Wisselink wijngaard wijnproeverij 1

Terras

Ons overdekte terras leent zich uitstekend voor borrels en evenementen

Wijngaard Erve Wisselink Achterhoek

Wijngaard

Onze wijngaard van 1 hectare groot voorziet in verschillende druivenrassen

Wijndomein wijngaard wijnproeverij Nederlandse Wijn

Onze wijnen

Van onze druiven maken wij zowel witte en rode wijn, als rosé

Wijnhuis

Wijndomein Erve Wisselink

Wijnhuis - Borrellocatie in de Achterhoek

Het wijnhuis op wijndomein Erve Wisselink in de Achterhoek is een uitermate geschikte locatie voor het geven van feesten en bijeenkomsten. We beschikken over een grote binnenruimte met een aangrenzend (deels overdekt) terras met uitzicht over de velden en wijngaard. Het wijnhuis heeft ook een grote keuken waardoor er verschillende mogelijkheden zijn qua catering.

De ruimte zelf (en het aangrenzende half overdekte terras daar nog bij) is groot genoeg voor zo’n 80-100 personen.

Feest of evenement organiseren?

Ben je op zoek naar een locatie voor het organiseren van een feest of (zakelijke) bijeenkomst? Voor groepen, familiefeesten of andere evenementen, reserveer je ons Wijnhuis. Deze feestlocatie in de Achterhoek ligt op wijngaard Erve Wisselink in Eibergen. Ons wijnhuis is een uitermate geschikte locatie voor het organiseren van een trouwfeest, familiebijeenkomst, jubileum, babyshower, verjaardag, bedrijfsborrel of zakelijke bijeenkomst. Zelfs het organiseren van je bruiloft is mogelijk bij ons. Trouwen in een wijngaard, daarvoor hoef je helemaal niet naar het buitenland!

Wat de insteek ook is, wij zorgen ervoor dat het jullie aan niks ontbreekt. Vooraf bespreken we uitgebreid alle details rondom de catering, aankleding en gezelschap. Het is mogelijk om in overleg een cateraar in te huren of je kunt bijvoorbeeld borrelplanken door ons laten verzorgen. Liever een high tea? Ook geen probleem. Wij beschikken ook over een BBQ en ruime keuken, er is dus veel mogelijk.

Ons drankarrangement is uiteraard inclusief onze eigen wijnen en verder naar wens uit te breiden.

De huur van het Wijnhuis is op aanvraag mogelijk. Wij kijken dan naar de aanvraag, de gevraagde dag/tijd en de persoonlijke wensen. Hierop komen wij dan zo snel mogelijk terug met een passende offerte. Zo is het wijnhuis los als locatie te huur maar kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld het eten, aankleding en bediening door ons te laten verzorgen. Wij werken graag samen met lokale leveranciers uit de Achterhoek. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkeheden? 

Evenement met overnachting organiseren

Wil je dat al je gasten kunnen genieten van onze heerlijke wijnen tijdens je trouwfeest, verjaardag of borrel? Wij bieden de mogelijkheid om met een gezelschap te blijven overnachten. Maak gebruik van ons luxe XXL vakantiehuis voor maximaal 22 personen en / of boek een aantal plekken op de camping wanneer je zelf in het bezit bent van tenten, caravans of campers.

Organiseer je een bruiloft bij ons in de Achterhoek en wil je meer gasten een verblijf bieden, dan is het ook nog mogelijk om naar andere bed en breakfasts of hotels in de buurt te kijken. We denken graag met je mee