Wijndomein Erve Wisselink Achterhoek

Erve Wisselink

Wijndomein Erve Wisselink
Camping Erve Wisselink Achterhoek

Camping

Kom tot rust op onze natuurcamping aan de wijngaard

Familie vakantiehuis groepsaccommodatie Achterhoek Gelderland

Vakantiehuis

Geniet met vrienden of familie van een heerlijk weekend weg

Wijndomein wijngaard wijnproeverij Nederlandse Wijn

Wijndomein

Ontdek onze Nederlandse wijn tijdens een rondleiding en wijnproeverij

Erve Wisselink

Wijndomein Erve Wisselink

Wijndomein op Nederlandse bodem

Wijndomein Erve Wisselink is meer dan een wijndomein alleen. Bij ons overnacht je op een natuur camping of met groot gezelschap in onze groepsaccommodatie. Boek een van onze mooie kampeerplekken rondom de wijngaard of kies voor een plek op ons groene tussenveld. Voor groepen tot maximaal 22 personen biedt ons XXL vakantiehuis de juiste oplossing. Wil je met een kleiner gezelschap komen overnachten? Wij denken graag met je mee en kunnen de XXL woning opsplitsen in verschillende kleinere woningen.

Hebben jullie iets te vieren? Ons wijnhuis is de perfecte evenementenlocatie voor het organiseren van verjaardagen, familiefeesten, recepties, babyshowers, trouwfeesten of zakelijke events. Het wijnhuis beschikt over een horecagelegenheid met aangrenzend terras en is in zijn geheel af te huren voor feesten en partijen. Ook leent ons wijnhuis zich perfect voor events overdag zoals een teammeeting, yogaclass of schilderworkshop. 

Het wijndomein bestaat verder uit onze prachtige wijngaard van 1 hectare groot en de wijnmakerij. Het gehele proces van druif tot wijn vindt plaats op ons wijndomein. Benieuwd hoe wij onze wijnen maken en vooral ook hoe ze smaken? Ga mee met onze rondleiding waarin wij uitgebreid vertellen over het maken van Nederlandse wijn en sluit af met een wijnproeverij en laat je verrassen door onze smaakvolle wijnen.

Nederlandse Wijngaard Erve Wisselink

Hoewel Nederland niet bepaald bekend staat om zijn wijnbouwtraditie, biedt het unieke klimaat en de vruchtbare bodem van het land verrassend goede omstandigheden voor druiventeelt. Met name de zuidelijke provincies Limburg en Zeeland, evenals de Gelderse Achterhoek, hebben de ideale combinatie van zonlicht, temperatuur en bodemsamenstelling die nodig is voor het verbouwen van druiven van hoge kwaliteit.

In de wijngaard van wijndomein Erve Wisselink in Eibergen worden sinds 2007 wijndruiven geteeld op 1 hectare grond. Op ons wijndomein bevindt zich ook de wijnmakerij. De druiven gaan na de pluk direct hier het vat in. Onze wijn is te bestellen op het terras of te koop in onze winkel. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees snel verder of kom een keer langs en doe mee met de rondleiding en wijnproeverij!

Anoek en Frank Weijers Erve Wisselink

Lees meer over ons

Op 21 mei 2024 heeft Achterhoek Nieuws een artikel over ons gepubliceerd. Lees het hele interview nu online!