Wijndomein Erve Wisselink Achterhoek

Camping

Wijndomein Erve Wisselink
Plattegrond camping Erve Wisselink

Plattegrond

Bekijk al onze campingplaatsen en faciliteiten op wijndomein Erve Wisselink

Camping Erve Wisselink Achterhoek

Ingerichte tent

Overnacht met 2 personen in ons volledig ingerichte tent

Tarieven camping

Tarieven

Bekijk de tarieven van onze camping en boek direct een plek

Camping

Wijndomein Erve Wisselink

Natuurcamping in de Achterhoek

Kamperen op onze rustige en sfeervolle natuurcamping in de Achterhoek, bij Wijndomein Erve Wisselink, is een bijzondere ervaring. De 25 ruime kampeerplaatsen, geschikt voor tent, caravan of camper, zijn speels op het terrein ingedeeld. Door de vele struiken en bomen is er toch veel privacy en elke plek neemt weer een andere hoek op het terrein in. Zo heeft iedere plek ook een ander uitzicht. Het sanitair gebouw is luxueus en is voorzien van vloerverwarming (het is immers niet altijd warm weer in Nederland). Met maar 25 kampeerplaatsen is rust gegarandeerd.

De zomer kan soms erg warm zijn. Het is daarom voor kampeerders erg prettig dat ieder plekje naast zon ook een schaduwplek heeft waar het prettig vertoeven is.

De omgeving van Eibergen, vlakbij de Duitse grens, heeft veel te bieden. Onze camping is een fijne plek om tot rust te komen en een mooi startpunt om de Achterhoek verder te verkennen.

Kamperen bij de wijnboer

Wanneer je op zoek bent naar een unieke en kleinschalige camping in de Achterhoek in Gelderland, waar naast rust ook nog wat te zien en te beleven valt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kom kamperen bij de (wijn) boer, grenzend aan de wijngaard. Het is een heerlijke, rustige camping, waar elke kampeerplaats beschikt over een eigen, gevarieerd uitzicht. De kampeerplaatsen kronkelen zich langs het struikgewas. Er zijn veel streekeigen struiken en bomen aangeplant, vol bloemen en bessen. Vogeltjes en bijen zijn er dol op. Onze kippen lopen vrij rond over de camping en komen graag even kijken bij de gasten.

Geniet van het ritme van onze wijngaard. We laten je graag zien hoe het werk in de wijngaard, de moestuin en de bijenstal verloopt. Maak een wandeling tussen de wijnranken of geniet van de ondergaande zon met een glas wijn in de hand. Bij Wijndomein Erve Wisselink staat wijn uiteraard centraal, maar ook als je geen liefhebber van wijn bent, is dit een hele fijne camping om de vakantie door te brengen.

Camping Natuurcamping Rustige sfeervolle camping Achterhoek
Wijngaard camping Achterhoek
Camping Natuurcamping Rustige sfeervolle camping Achterhoek

Goed om te weten

 • Aankomst: na 14.00 uur, tenzij anders overlegd

 • Vertrek: voor 12.00 uur, tenzij anders overlegd

 • Je maakt gebruik van gratis WiFi

 • Alle plekken hebben een aansluiting voor water en elektriciteit

 • Wij hebben 10 ampère stroom op de camping

 • Je kampeert op een mooi grastapijt en dit willen we graag zo houden. Om die reden verzoeken wij geen tapijt of plastic in de voortent op de grond te leggen

 • Partytenten en windschermen zijn niet toegestaan

 • Het gebruik van airco’s is niet toegestaan i.v.m. geluidsoverlast

 • Campers tot een lengte van 7 meter zijn welkom op het terrein

   

 • Onze sanitaire voorzieningen zijn nieuw en comfortabel en van een hoog niveau, met onder andere vloerverwarming en doeltreffende afzuiging

 • Er zijn luxueuze voorzieningen; ons verwarmde gebouw heeft naast toiletten, wastafels, afsluitbare en ruime douches, ook een afwas- en wasplek en een stortplek voor het chemisch toilet

 • Je kunt gebruik maken van onze broodjes service en diverse broodjes of croissants bestellen voor ontbijt

 • Iedereen kan vrijuit spelen in het landschapspark. Er is een speelplaats voor kinderen, die zo stevig is dat ook volwassenen zonder gevaar kunnen schommelen. Ook is er een ingegraven trampoline en voetbalgoal aanwezig om lekker mee te spelen

 • In het park is voldoende ruimte voor allerlei (spel)activiteiten

 • Naast de wijngaard is tussen de struiken van de omringende houtwal een authentieke bijenstal met bijzondere strokasten. Hier huizen ook een aantal kippen, die overdag vrij op het terrein rondscharrelen

 • Bezoekers zijn welkom, maar graag van tevoren melden. I.v.m. parkeren willen wij dit graag weten

Broodjesservice

Zin om de ochtend met een goed ontbijt te beginnen? Maak gebruik van onze broodjesservice. Bestel een lekkere bruine, rustieke bol, een kaiserbroodje, een croissant of chocoladebroodje. 

Geef uiterlijk voor 20.00 uur je bestelling voor de volgende ochtend door. Dit kan via whatsapp, het nummer en de bestelopties vind je terug op het informatieblad dat je ontvangt bij aankomst. 

Op de ochtend zelf brengen wij de broodjes langs de plekken op de gewenste tijd. 

Broodjesservice camping Erve Wisselink

Natuurcamping en winkel

Wij zijn een natuurcamping. De kippen lopen in de wijngaard, waar ze als taak hebben het onkruid in toom te houden. Tegelijkertijd leggen ze ook heerlijke biologische eieren met een prachtige oranje dooier. Eieren die overigens ook te koop zijn in onze winkel. Overal op het terrein hangen nestkastjes voor allerlei soorten vogels en er is een bijenhotel en een bijenstal.

Wij onderhouden een moestuin en er staan veel bessenstruiken waar we heerlijke jam van maken.

Wij beschikken over sfeervolle plekken met uitzicht over de velden en de wijngaard in een open parklandschap, omgeven door groene weiden met grazende koeien. Naast vele vogels kun je konijnen, hazen, reeën en fazanten tegenkomen in de omgeving.

In onze receptiewinkel kun je terecht voor snacks voor bij de tent, ijsjes, verse eieren van onze  kippen, zelfgemaakte jam, honing van onze bijen en natuurlijk onze Erve Wisselink wijnen.

Omgeving Eibergen

Kamperen in deze contreien (Eibergen – Achterhoek – Gelderland) is aantrekkelijk om veel redenen. Het is een landstreek waar de natuur mooi is (het veelbezongen coulisselandschap), afwisselend (landerijen, bossen, venen en moerassen) en zeer geschikt om te wandelen of te fietsen. Er is veel cultuur in oude stadjes.

Het is heerlijk fietsen aan beide kanten van de grens met Duitsland. Om dit gemakkelijk te maken hebben we 10 uitgeschreven fietsroutes bij de receptie. Je kunt natuurlijk ook van de fietsknooppunten gebruik maken om de omgeving verder te verkennen.

Faciliteiten camping

Onze campinggasten maken gebruik van schoon en fijn sanitair. In onze binnenruimte bevinden zich twee sanitaire ruimtes – 1 voor heren en 1 voor dames – voorzien van vloerverwarming. Beide ruimtes beschikken over twee toiletten (bij de heren zijn ook nog twee urinoirs aanwezig), twee douches en twee wastafels met spiegels.

Ook is er een ruime hoek waar gasten de afwas kunnen doen. Wij hebben hier standaard wat spullen staan die je kunt gebruiken, zoals afwasmiddel, borstels en rekjes.  

In de overdekte ‘hooischuur’ hebben wij een koffiecorner waar campinggasten gebruik van kunnen maken. Er staat een Nespresso koffiezetapparaat, een waterkoker en kopjes.