Wijndomein Erve Wisselink Achterhoek

Vrijwilligers van de wijngaard

Wijndomein Erve Wisselink

Meld je nu aan als vrijwilliger van Wijndomein Erve Wisselink in de Achterhoek

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken, lekker in de buitenlucht en natuur te werken, leuke mensen te ontmoeten en bij te dragen aan een mooie wijnproductie? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Bij onze wijnproductie komt veel kijken. Gedurende het jaar moet er van alles gebeuren en we zouden het heel leuk vinden als jij ons daarbij komt helpen. Los van een heerlijke dag werken in de buitenlucht, staat er bij elke bijeenkomst een heerlijke lunch of borrel met hapjes voor jullie klaar.

Ieder seizoen vraagt om andere werkzaamheden. Help ons met het verzorgen van de wijnstokken en het snoeien en oogsten van de druiventrossen. In ieder seizoen iets nieuws!

In de winter gaan we snoeien en de scheuten in boogjes geleiden. In het voorjaar worden de scheuten in hoeveelheid geminderd en wat later, zodra de trossen groeien, uitgedund en soms gehalveerd. De oogst vindt plaats in september/oktober.

Zin om ons te komen helpen? Meld je dan nu aan! We houden je op de hoogte van geplande activiteiten en updates over de wijngaard gedurende het jaar. Meedoen met een activiteit is uiteraard niet verplicht maar als je je hebt aangemeld, rekenen wij wel op je!

Vul onderstaand formulier in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft van onze activiteiten.

Aanmelden als vrijwilliger