Wijndomein Erve Wisselink Achterhoek

Ingerichte tent huren

Wijndomein Erve Wisselink

Kamperen in stijl in de Achterhoek

Geen zin om met (kampeer)spullen te sjouwen, maar wel behoefte aan een knus nachtje kamperen in de natuur? Op onze camping hebben we een ingerichte tent staan die wij al vanaf 1 nacht verhuren. De tent staat tussen de appelbomen en heeft een prachtig uitzicht op de wijngaard!

De tent is geschikt voor 2 personen (en evt. een kinderbedje) en is ingericht met een 140/200 bed, beddengoed, handdoeken, tafel, luxe stoelen, gasbrandertje, kaasfondueset, bordjes, bekers, glazen en bestek. Je mag uiteraard zelf versnaperingen meenemen. *Ontbijt of snacks bestellen bij ons kan uiteraard ook

Je maakt gebruik van ons luxe sanitair, net als de andere campinggasten. 

Daarnaast heb je een eigen vuurschaal tot je beschikking, een romantisch buiten zitje en kun je gebruik maken van onze koffiecorner met waterkoker en Nespresso.

Tarief
De tent is te reserveren voor €65 per nacht inclusief bedlinnen en handdoeken.
Houd er rekening mee dat je ook nog toeristenbelasting betaalt à € 1,50 per persoon, per nacht.

Boeken
Wil je een reservering maken voor deze tent, neem dan contact met ons op via [email protected] en geef door welke data je wilt komen overnachten.

We zien je graag snel in de appelboomgaard!

Goed om te weten

  • Aankomst: na 15.00 uur, tenzij anders overlegd

  • Vertrek: voor 12.00 uur, tenzij anders overlegd

  • Beddengoed is inbegrepen, handdoeken neem je zelf mee

  • Je maakt gebruik van gratis WiFi

  • Onze sanitaire voorzieningen zijn nieuw en comfortabel en van een hoog niveau, met onder andere vloerverwarming en doeltreffende afzuiging

  • Er zijn luxueuze voorzieningen; ons verwarmde gebouw heeft naast toiletten, wastafels, afsluitbare en ruime douches, ook een afwas- en wasplek

  • Naast de wijngaard is tussen de struiken van de omringende houtwal een authentieke bijenstal met bijzondere strokasten. Hier huizen ook een aantal kipjes, die overdag vrij op het terrein rondscharrelen

  • Bezoekers bij de tippi tent zijn welkom maar in goed overleg.

Faciliteiten camping

Onze campinggasten maken gebruik van schoon en fijn sanitair. In onze binnenruimte bevinden zich twee sanitaire ruimtes – 1 voor heren en 1 voor dames – voorzien van vloerverwarming. Beide ruimtes beschikken over twee toiletten (bij de heren zijn ook nog twee urinoirs aanwezig), twee douches en twee wastafels met spiegels.

Ook is er een ruime hoek waar gasten de afwas kunnen doen. Wij hebben hier standaard wat spullen staan die je kunt gebruiken, zoals afwasmiddel, borstels en rekjes.  

In de overdekte ‘hooischuur’ hebben wij een koffiecorner waar campinggasten gebruik van kunnen maken. Er staat een Nespresso koffiezetapparaat, een waterkoker en kopjes.